Jeg er uddannet klinisk diætist ved Århus Universitet i 1994 og autoriseret af Sundhedsstyrelsen i 1996. Det første år var jeg ansat på Hillerød Sygehus. Siden fulgte 8-9 år på Amtssygehuset i Gentofte, heraf 5 som ledende diætist. I 2003 skippede jeg jobbet som mellem-leder i sygehusvæsnet til fordel for en specialiststilling som patient-behandler. Jeg blev ansat i Klinik for spiseforstyrrelser ved Psyko-terapeutisk Center Stolpegaard i Vangede. En nyoprettet stilling i et speciale, som jeg fortsat brænder for.

Med hensyn til specialer, så arbejdede jeg i starten meget med forebyggelse og behandling af hjertekarsygdomme. I den forbindelse havde jeg et bijob i Hjerteforeningen i København, hvor jeg underviste på slankehold, holdt foredrag og var forfatter til bogen “Et hjertens godt liv”.

Da jeg blev ledende diætist skiftede jeg speciale til psykiatrien. Mit primære arbejdsområde blev behandling af overvægt og spiseforstyrrelser. Sidst nævnte omfattede blandt andet konsulentfunktion på “Stoplegården”, hvilket var startskuddet til min nuværende stilling.

Samtidigt åbnede jeg Diætistklinikken i Ganløse. I Diætistklinikken er overvægt, undervægt og spiseforstyrrelser ligeledes mit store interesseområde – samt sundhedsfremme og forebyggelse for folk i alle aldre.